نشست خبری یحیی گل محمدی پیش از بازی مقابل پیکان برگزار شد.
اهم صحبت های سرمربی فولاد خوزستان را می خوانید:
🔺جام حذفی جام شگفتی هاست،تجربه خوبی در جام حذفی دارم و می دانم که اگر تمرکز نداشته باشیم و اشتباهات تاثیر گذار داشته باشیم بازی را واگذار می کنیم.
🔸جام مهمی هست، کمترین اشتباه و بیشترین تمرکز را باید داشته باشیم تا بتوانیم بازی به بازی پیش برویم که موفق باشیم.
🔺 پیکان یکی از تیم های مدعی قهرمانی در لیگ یک ایران هست، مربیان و کادر سرپرستی خوبی دارند که بهشون تبریک می گویم و امیدوارم بچه های ما با تمرکز بالا و کمترین اشتباه بازی خودشان رو انجام بدهند تا بتوانیم به دور بعدی مسابقات راه پیدا کنیم.
🔸کار راحتی نداریم، بعضی از بازیکنان تجربه خوبی در جام حذفی دارند و این تجربه می تواند به تیم کمک کند. درصد صعود برای هر دو تیم به یک میزان هست و تیمی که بتواند از فرصت هایش استفاده کند برنده بازی می شود.
🔺اعتقاد دارم هر سال کار سختر و به کیفیت لیگ اضافه می شود. انتظار مربیان و هواداران این است که امکانات برای دیدن و بازی کردن بیشتر شود.تلاشهایی می شود اما کافی نیست و باید امکانات سخت افزاری برای افزایش کیفیت لیگ بیشتر مهیا شود.
🔸به جز بلانکو همه بازیکنان را در اختیار داریم. دور اول با فولاد هرمزگان بازی کردیم که به سختی بردیم و اگر عملکرد گلرمان در ضربات پنالتی نبود به این مرحله نمی رسیدیم.
🔺 در جام حذفی هیچ چیزی مشخص نیست، اما اگر در کل بخواهیم به بازی ها فکر کنیم قرعه مناسب می تواند یکی از راههایی باشد که تیم ها به فینال برسند.من هیچ بازی را ساده نمیبینم و همه بازی ها سختی خاص خودش را دارد.
🔸مربیان ایرانی خیلی خوبی داریم که اگر به آنها امکانات داده شود در آسیا هم می توانند حرفای زیادی برای گفتن داشته باشند. من همکاران خودم را می بینم که خیلی وقت می گذارند و برای کارشان تمرکز می گذارند.
🔺مربیان ایرانی خیلی دلسوز هستند و پشتکار زیادی دارند. همکارانمان همه جوان هستند و چیزی کم ندارند.
🔸 نگاهی که به مربیان ایرانی می شود یک نگاه از بالا به پایین است، از این جهت که وقتی مربی ایرانی در شرایط سخت قرار می گیرد اولین چیزی که به ذهن مدیران، هواداران و فضای رسانه خطور می کند این است که باید برود چون جایگزینی برای او راحت است.
🔺حمایتی که از مربیان خارجی می شود هیچوقت از مربیان ایرانی نشده است. شاید در کشورهای دیگر هم این مسائل حاکم باشد. اما من به همه همکارانم در لیگ برتر و لیگ های پایین تر خسته نباشید می گویم، می دانم شرایطشان برای کار کردن خیلی سخت است و برای همه آنها آرزوی موفقیت دارم.